Michael

Michael har alltid drivits av utveckling, både för egen del och utveckling av andra. Han är övertygad om att förmågan att kunna leda sig själv och andra personer är en viktig faktor för positiv utveckling och att nyckeln till ett framgångsrikt ledarskap ligger i en ökad medvetenhet och förståelse för sig själv och andra individer.

Michael har en bakgrund som legitimerad optiker med en examen i optometri från Karolinska Institutet. Han har också en utbildning i marknadsföring från Företagsekonomiska Institutet i Stockholm och en MBA (Master of Business Administration) från London South Bank University.

Yrkesmässigt har Michael mer än 20 års erfarenhet av olika roller i ledande befattningar. Han har bland annat jobbat som regionchef, operativ chef och VD. Michael har en gedigen erfarenhet av ledarskap, organisation och företagsbyggande och har bland annat framgångsrikt varit med och byggt upp ögonvårdskedjan Memira från en klinik i Uppsala till ett 50-tal kliniker i hela Norden.

De senaste åren har Michael jobbat med utbildning inom ledarskap och organisation. Han är licensierad handledare inom The Human Element® och certifierad inom GDQ och Situationsanpassat Ledarskap®.

Genom Flow4Future vill Michael bidra till ökad kunskap och medvetenhet kring hållbar utveckling för individer och organisationer.

michael

Kontakta Michael,

Namn(Obligatoriskt)